1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hastaya sıcak çorba anneye lohusa şerbeti
Hastaya sıcak çorba anneye lohusa şerbeti

Hastaya sıcak çorba anneye lohusa şerbeti

KAMU HASTANELER BİRLİĞİ RİZE'DE HASTALARA SICAK ÇORBA, DOĞUM YAPAN KADINLARA İSE LOHUSA ŞERBETİ İKRAM EDİYOR

A+A-

Rize Kamu Hastaneler Birliği tarafından hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği kapsamında Rize'de hastanelerde tedavi gören hastalara 24 saat boyunca sıcak çorba ikram ediliyor. Aynı zamanda doğum yapan kadınlarada da 24 saat boyunca lohusa şerbeti ikram ediliyor.

corba2.jpg

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sağlık hizmeti anlayışının bir bütün olarak sunulmak istenmesi nedeniyle, sunulan sağlık hizmetinin etkinliği kadar, hasta ve hasta yakınlarına sunulan diğer hizmetler de önemsenmekte ve bu hizmetler sağlık otelciliği kapsamında değerlendirilerek, her geçen gün sunulan hizmetin sayısı ve kalitesi arttırılmaya çalışmaktayız. Sağlık tesislerimizde gerçekleştirilen bu hizmetlerin sonuncuları arasında doğum yapan hastalarımıza ve yakınlarına lohusa şerbeti ikramı ediyoruz. Tüm yatan hastalara 24 saat sıcak çorba ikram ediyoruz. Hizmetler doğum hastalarının yer aldığı ve diğer servislerde yatan hasta sayısının yoğun olduğu T.C. Sağlık Bakanlığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Rize Devlet Hastanesi ve Kaçkar Devlet Hastanesi’nde aktif olarak verilmeye başlanmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız