1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HEMŞİN ALİ PAŞA ŞEHİTLİĞİ PROJESİ BAŞLADI
HEMŞİN ALİ PAŞA ŞEHİTLİĞİ PROJESİ BAŞLADI

HEMŞİN ALİ PAŞA ŞEHİTLİĞİ PROJESİ BAŞLADI

Hemşin Belediyesi tarafından projelendirilen Yeniköy Mahallesi Ali Paşa Şehitliği anıtının 3 ayda tamamlanması planlanıyor.

A+A-

Hemşin Belediyesi tarafından projelendirilen Yeniköy Mahallesi Ali Paşa Şehitliği anıtı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından 300 Bin TL ödenek çıkartıldı. Projenin 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

alipasasehitligi2.jpg

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar yaptığı açıklamada, “Ali Paşa Şehitliği yapım işi Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından 07.11.2014 tarihinde 256.840,00 TL'ye ihale edilmiş olup, çalışmalara bugün itibariyle başlanmıştır. 90 gün içerisinde tamamlanarak halkımızın ziyaretine açılacaktır. Yüce şehidimiz Ali Paşa'nın aziz ruhuna layık yeni türbe projesinin hayata geçmesinde emeği geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Sayın Ayşenur İslam ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Hayati Yazıcı'ya, desteklerinden dolayı Hemşin Kaymakamı Sayın Hamza Türkmen'e, Şehit ve Gaziler Daire Başkanı Gamze Ayrım'a, projeyi bedelsiz olarak hazırlayan değerli büyüğümüz Ali Kemâl Karahan'a ve emeği geçen herkese şahsım ve Hemşin halkı adına şükranlarımı sunarım.” dedi.

alipasasehitligi.png

alipasasehitligi3.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum