1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin’in gözü bu fabrikada
Hemşin’in gözü bu fabrikada

Hemşin’in gözü bu fabrikada

Başbakan Erdoğan’ın Hemşin ilçesini ziyaretinde vatandaşlara müjdelediği Çay Fabrikası inşaatının sürüncemede kalması tepkilere neden oluyor.

A+A-

Başbakan söz verdi, yapılamıyor!
Yapımı bugüne kadar bir türlü start almayan çay fabrikası inşaatının birileri tarafından engellendiğine inanan Hemşinliler, “Sayın Başbakanımız ilçemizi ziyaretlerinde yanındakilere açık şekilde Hemşin’e Çay Fabrikası kurulması konusunda emir verdi. Bu konuda yetkisi olanlar çözüm üreteceklerine lütfen sorun olmasınlar. Hemşin’in tek kurtuluşu bu fabrikaya bağlıdır. Hemşinliler her geçen gün göç ederek ilçeyi terk ediyor. Başbakanımızın emri neden yerine getirilmiyor. Sayın Başbakanımıza kim ne yalan söyleyip de bu emrini savsaklıyor.” Şeklinde konuştu.
Hemşin'in tek kurtuluş reçetesi!
Ak Parti Hemşin İlçe Başkanı Halim bekar da yaptığı açıklamada çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu söz üzerine biz hemen harekete geçerek 15 dönüm araziyi Çay Fabrikası alanı olarak kamulaştırdık. Halkımıza verilen sözlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerekiyor. Bazı engellemelere rağmen takiplerimiz sonucu bu yerde çay fabrikasının yapımı programa alındı. Biz Hemşin halkı olarak her şeyimizi bu yatırıma bağladık. Santral yapılması için koparılan gürültüyü ise anlamak mümkün değildir. Hemşinin kalkınması ve işsizliğin ortadan kalkması için gelecek olan her türlü yatırıma kucak açmak zorundayız.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum