1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. HEMŞİN'DE BİR ÇOK MAHALLEDE HEYELAN
HEMŞİN'DE BİR ÇOK MAHALLEDE HEYELAN

HEMŞİN'DE BİR ÇOK MAHALLEDE HEYELAN

Sağanak yağış nedeniyle Rize'nin Hemşin ilçesinde birçok mahalle ve köy ile ulaşım sağlanamıyor. İşte Başkan Halim Bekar'dan alınan son bilgiler:

A+A-

(Pazar53) - Karadeniz’de sağanak yağış ve beraberinde yaşanan afetlere Rize’nin Hemşin ilçesi de eklendi.

Aşırı yağış nedeniyle ilçenin birçok yerinde heyelanlar oluştu. 4 mahalle 1 de köy yolunun şu an itibariyle kapalı olduğu bilgisine ulaşılırken yağışların devam etmesi endişe veriyor.

resim_h-k-bekar.jpg

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, Pazar53 editörüne yaptığı açıklamada, sabahın ilk saatlerinden bu yana hiç durmadan yol açma ve heyelan kaldırma çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Kesin hasar tespitini yarın yapacağımız incelemeler sonrasında belirleyebileceğiz. Şu an itibariyle Ortaköy, Yeniköy, Bahar ve Mutlu Mahallelerinin yolları heyelanlar nedeniyle ulaşıma kapalı bulunuyor. Yine Kantarlı köyünde de toprak kayması sonucu ulaşım sağlanamıyor. Tek tesellimiz can kaybı olmaması. Ekiplerimiz an itibariyle çalışmalarını devam ettirmektedirler. Vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını istiyoruz.” dedi.

hems3.20141019193245.jpg

hems2.20141019193253.jpg

hems1.20141019193303.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum