1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'de eğitime katkı plaketi
Hemşin'de eğitime katkı plaketi

Hemşin'de eğitime katkı plaketi

Okul Aile Birliği'nin, eğitime katkısı nedeniyle verdiği onur plaketi, öğretmen emeklisi olan Hemşin Belediye Başkanı Başar Cumbur'u duygulandırdı.

A+A-

Zafer PEHLİVAN
Hemşin Merkez İlköğretim Okulu Aile Birliği, Belediye Başkanı Başar Cumbur’a, eğitime verdiği katkılar nedeniyle bir teşekkür plaketi verdi.
Okul aile birliğinden bir heyet Başkan Cumbur’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkana bir plaket veren heyet üyeleri, yardım ve desteklerinden ötürü Cumbur’a teşekkür ederken katkılarının devamını beklediklerini belirttiler.

Başkan Cumbur ise; Bunun, hayatında aldığı en anlamlı plaket olduğunu belirterek “Bir öğretmen olarak özellikle ilçemizdeki eğitimin sorunlarını çok iyi biliyorum. Keşke maddi imkânlarımız daha elverişli olsa da büyük katkılarda bulunabilsek. Ancak imkânlarımızın elverdiği ölçüde öğrencilerimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Üniversite öğrencilerimize üç yıldan beri eğitim yardımı yapıyoruz. Okullarımızın araç gereç ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimi için üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde çaba göstermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız