1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'de Halk Eğitim çalışmaları tanıtıldı
Hemşin'de Halk Eğitim çalışmaları tanıtıldı

Hemşin'de Halk Eğitim çalışmaları tanıtıldı

Hemşin'de, Kaymakam Faruk Erdem'in başkanlığını yaptığı komisyon tarafından, Halk Eğitim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

A+A-

Hemşin’de ‘İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu’ Kaymakam Faruk Erdem'in başkanlığında, Hemşin Merkez İlköğretim Okulu’nda toplanılırken, Halk Eğitim Müdürlüğü çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İlçe Kaymakamı Faruk Erdem’in başkanlığında yapılan toplantının açılışında Halk Eğitimi’nin önemine ve sosyal alandaki ihtiyaçları gidermede üstlendiği misyona dikkat çekildi.


hemsinhalkegitim1.jpg

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıda Halk Eğitimi Merkezi çalışmalarına canlılık vermek ve hareket getirmek amacıyla iş birliği kararı alındı.


hemsinhalkegitim2.jpg

Kaymakam Erdem, özellikle unutulmaya yüz tutmuş olan geleneklerin yaşatılması için daha fazla çalışma yapacaklarını kaydederek, tulum çalma kursu, tulum yapma kursu ve her türlü etkinliklerde rol alacak, ilçe kültürünü tanıtan bir folklor ekibi oluşturulması için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne destek verilerek, kısıtlı imkânlarla görev yapan çalışanlara yardımcı olunmasını istedi.

hemsinhalkegitim4.jpg

Yapılan sunumların ardından okuldan sonra öğrencilere yönelik açılmış olan sarı kuşak tekvando kursu ziyaret edildi. Tekvando kursu hakkında yetkililerden bilgi alan Kaymakam Erdem; buna benzer çalışmaları gıpta ile takip ettiğini ve gençliğin bu imkânlar konusunda çok şanslı olduğunu belirterek, fırsatları iyi değerlendirmelerini istedi.

hemsinhalkegitim3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum