1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hemşin'de şaka ölümle bitti
Hemşin'de şaka ölümle bitti

Hemşin'de şaka ölümle bitti

Rize'nin Hemşin ilçesinde şakayla başlayan olayda bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de ağır yaralandı. Olay kaymakamlık binasında meydana geldi.

A+A-

(PAZAR53/ÖZEL)Rize'nin Hemşin ilçesinde şakalaşma sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Hemşin İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde görevli memur Adem Genç (39) ile İl Özel İdaresi'nde operatör olarak görev yapan Zeki Cihan (41), kaymakamlık binası koridorunda birbirleriyle şakalaşırken merdiven boşluğundan yuvarlanarak kazan dairesine düştü.

Yaklaşık 3 metrelik mesafeden beton zemine düşen ve yaralanan Zeki Cihan, Pazar Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Diğer yaralı Adem Genç ise Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gözyaşları sel oldu
Hemşin'de çok sevilen bir isim olan Zeki Cihan'ın kaza sonucu hayatını kaybettiğini duyan yakınları Pazar Devlet Hastanesi önünde gözyaşlarına hakim olamadılar.

Hemşin Belediye Başkanı Başar Cumbur da olay üzerine Pazar Devlet Hastanesi'ne gelerek Zeki Cihan'ın yakınlarını teskin etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum