1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hikmet Ayar, Rize ve Çayeli esnafını ziyaret etti
Hikmet Ayar, Rize ve Çayeli esnafını ziyaret etti

Hikmet Ayar, Rize ve Çayeli esnafını ziyaret etti

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında Rize merkez ve Çayeli ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Ayar, Rize şehir merkezi ile Çayeli ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve önerileri dinledi.

ayar3.20150426142746.jpg

Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar ile birlikte Çayeli’nde düzenlenen Esnaf ve Sanatkârlar Odası kongresine katılan Ayar daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

ayar2.20150426142758.jpg

Esnafların toplumun dinamiği ve örnek insanları olduğunu belirten Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “Toplum içerisindeki örnek olma görevini en iyi şekilde devam ettiren esnafımızın elbette sıkıntıları da vardır. Şunu da çok iyi biliyoruz ki Ak Parti iktidarlarında esnafın durumu, genel konjektörün getirdiği sıkıntıların haricinde geçmişe göre çok daha iyi bir durumdadır” dedi.

ayar1.20150426142812.jpg

30 yıldır siyasetin içerisinde olduğunu ve ilk defa aday konumunda bulunduğunu belirten Ayar, “Teşkilat görevlerimde, il başkanlığımda yakaladığımız başarıları milletvekilliği sürecimde de yakalayacağız. Sizlerin destek ve teveccühü benim için çok önemlidir. Esnafın sorunlarını ve taleplerini yakından bilen birisi olarak güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum