1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hikmet Ayar'dan Çayeli ve Pazar'da kongre teması
Hikmet Ayar'dan Çayeli ve Pazar'da kongre teması

Hikmet Ayar'dan Çayeli ve Pazar'da kongre teması

AK Parti'de kongre süreci resmen başlarken İl Başkanı Hikmet Ayar, Pazar ve Çayeli ilçelerine ziyarette bulundu

A+A-

AK Parti  5. Olağan kongre takvimin açıklanmasının ardından, AK Parti Rize İl başkanı Hikmet Ayar, ilçe ve belde teşkilatlarıyla toplantılar yaparak kongre süreci ve yönetmeliği hakkında bilgiler verdi.

Çayeli ve Pazar ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen AK Parti Rize il başkanı Hikmet Ayar, ilçe kongreleri takvimi ve kongre süreci hakkında bilgiler verdi. Toplantılarda Ayar'a İl başkan yardımcıları; Ali Haydar Er, Himmet İstif ve il yönetim kurulu üyesi Selim Kandemir eşlik etti.

kong2.20141001185530.jpg

İlk olarak Çayeli ilçe teşkilatıyla bir araya gelen İl başkanı Hikmet Ayar, yaklaşık üç saat süren toplantıda ilçe başkanı Ali Kar ve ilçe yönetimine 5. olağan kongre yönetmeliği ve tüzüğün kongre maddeleri hakkında bilgiler verdi.

kong1.20141001185552.jpg

Ayar daha sonra beraberindekilerle birlikte Pazar ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek burada da teşkilat mensuplarını kongre süreci hakkında bilgilendirdi.
Ayar toplantılar sırasında yaptığı açıklamalarda 15-16 Eylül itibariyle başlayan kongre sürecinde delege seçimlerini yapılmasıyla birlikte başlandığını ifade ederek, delegelerin kesinleşmesinin ardından da ekim ayı sonunda ilçe kongrelerine başlayacaklarını kasım ayı sonlarında da ilçe kongrelerini bitirip il kongresinin hazırlıklarına başlayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum