1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hırsızlık tatlı gelince sınırda yakalandılar!
Hırsızlık tatlı gelince sınırda yakalandılar!

Hırsızlık tatlı gelince sınırda yakalandılar!

Rize ve değişik illerde hırsızlık yaparak Gürcistan'a geçen 2 Romanyalı hırsız, Sarp Kapısı'ndan yeniden Türkiye'ye giriş yaparken enselendi!

A+A-

Konuyla ilgili Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "15.08.2014 günü saat: 09.45 sıralarında idaremizde bulunan İNG Bankasında Özel beceriyle Hırsızlık (Tırnakçılık) olayı meydana gelmiş, Ekiplerimizin yapmış olduğu çalışmalarda olayı Octavıan C. ve Irına C. isimli Yabancı uyruklu (Romanya) şahısların gerçekleştirdikleri, şahısların CC 08 96 MC plakalı araç ile ilimize geldikleri ve 15.08.2014 günü saat:13:00 da Sarp Sınır Kapısından Gürcistan’a geçtikleri ve aynı yöntem ile Amasya, Samsun, Ordu ve Giresun illerinde de hırsızlık yaptıkları tespit edilmiştir. Sarp Hudut Kapısı Şube Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapılmış şahıslar 19.08.2014 günü saat:15:00 sıralarında ülkemize giriş yaptıkları esnada yakalanmış, ekiplerimizce teslim alınan şahıslar 20.08.2014 günü adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiştir."

pol.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız