1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. Hopa oy vermeye başladı!
Hopa oy vermeye başladı!

Hopa oy vermeye başladı!

Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısı'nda kurulan sandıkta ilk gün itibariyle iki kişinin oy kullandığı belirtildi.

A+A-

Yüksek Seçim Kurulu kararına göre, Atatürk, Sabiha Gökçen, Esenboğa, Adnan Menderes, Antalya, Şakirpaşa ve Erkilet Havalimanları'yla Kapıkule, İpsala, Cilvegözü, Habur karayolu gümrük kapısı ve Taşucu Deniz Limanı Gümrük kapılarında olduğu gibi Artvin'in Hopa ilçesinde bulunan Sarp Sınır Kapısı'nda da oy kullanma işlemi başladı. Dün erken saatlerde kurulan sandıkta iki kişi oy kullandı.
Oy veren vatandaşlar bu hizmetten faydalandıkları için memnuniyetlerini dile getirirken, 23 Temmuz'da nasıl bir tablo oluşacağını ise tahmin edemediklerini, şu aşamada çok karışık bir tablo olduğunu söyledi. Sandık görevlileri ise yurt dışında ikamet eden ve 6 ay süreyle kalmış olanlarla Türkiye'de seçmen kaydı bulunmayan vatandaşların oy kullanabileceğini ve sandıklarda 24 saat oy verilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız