1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hopa-Rize arası film gibi kaçırma
Hopa-Rize arası film gibi kaçırma

Hopa-Rize arası film gibi kaçırma

Hopa Rize hattında bugün ilginç bir kaçırma olayı yaşandı. Filmleri aratmayacak gibi olay Hopa’da başladı Rize’de sona erdi.

A+A-

Turan ŞENTÜRK - Edinilen bilgiye göre bu sabah okul girişinde Hopa Karadeniz İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki M.Y.'ye 2 sakallı kişi yaklaşarak babasını sordular. Babasının arkadaşı olduğunu söyleyerek kendilerini ona götürmesini isteyen 2 kişi M.Y. adlı çocuğu bir taksiye bindirerek Rize istikametine doğru hareket ettiler. Rize girişindeki Gündoğdu tesislerinde alışveriş için duran araçtan dışarıya çıkan çocuk aynı yerde mola vermekte olan Trabzon-Hopa otobüsüne binerek yardım istedi. Çocuğun otobüse bindiğini gören 2 kişi olay yerinden firar ederken M.Y. adlı çocuk Rize’deki adresini verdiği halasının yanına götürüldü. Kaçırılma olayını haber alan Hopa’daki baba Servet Y'nin emniyet ekiplerine ihbarı sonucu polis kaçan şahısları arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız