1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hülya Polat Çayeli Belediyesi'nde
Hülya Polat Çayeli Belediyesi'nde

Hülya Polat Çayeli Belediyesi'nde

Pazarlı ses sanatçısı Hülya Polat, konser için geldiği Rize'de Çayeli Belediyesi'ni de zityaret ederek Başkan Çakır ile görüştü.

A+A-

Sanatçı Hülya Polat Çayeli Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Rıza Çakır’la bir süre görüştü. Sanatçı Hülya Polat Rize ve Pazar’da 2 ayrı programa daha katılacağı için yörede bulunduğunu belirterek, “19 Mayıs cumartesi günü Pazar’da Pazarspor Eşya Piyangosu’nun da düzenleneceği programda konserimiz var. Ayrıca Rize-Taşlıdere’de bulunan Gazi İlköğretim Okulu yararına da bir programa katılacağım. Memleketimdeki güzel çalışmalara katılmaktan hep gururu duydum.” Dedi.

Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır da ziyaretinden ötürü sanatçıya teşekkür ederek, “Yöremizin sevilen Sanatçısı Hülya hanımın karşılık beklemeden bir okulumuzun yararına düzenlenen geceye katılması taktire şayan bir davranıştır. Yöremizin yetiştirdiği böylesine önemli değerlerin fedakâr davranışları bizleri çok sevindirmektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız