1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Hurdalıkta dinamit patladı
Hurdalıkta dinamit patladı

Hurdalıkta dinamit patladı

Trabzon'un Pazarkapı Mahallesi'nde dinamit kapsülünün patlaması sonucu bir hurdacı ağır şekilde yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Pazarkapı Mahallesi Kalkanoğlu Caddesi Hatip Sokak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda Cafer Kanal (30) isimli hurdacı el arabası ile topladığı hurdaları dükkânına getirdi. Bu sırada hurdaları el arabasından yere indirerek parçalamaya başlayan Kanal, hurdaların arasında bulunan ve muhtemelen dinamit kapsülü olduğu belirtilen parçanın patlaması sonucu ağır şekilde yaralandı.



Cafer Kanal, hemen ambulansla Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlama sonucu Kanal'ın sol elinin bilekten koparak parçalandığı, yine sağ elindeki iki parmağın koptuğu, yüzünde ve vücudunun değişik yerlerinde ağır derecede yanık ve tahribat oluştuğu ve 2 gözünde de ağır hasar oluştuğu öğrenildi. Sol elinin parçalanmış olduğu için yerine dikilme ihtimalinin bulunmadığı belirtilirken, gözlerindeki hasar nedeniyle görememe tehlikesinin bulunduğu kaydedildi. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden hayati tehlike kaydıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan Kanal'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Öte yandan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, patlamaya sebep olan cismin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Trabzon Emniyet Müdür Vekili Arif Akkale de olay yerine gelerek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız