1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Huzurevindeki yaşlılara ağız ve diş taraması
Huzurevindeki yaşlılara ağız ve diş taraması

Huzurevindeki yaşlılara ağız ve diş taraması

Rize Kamu Hastaneler Birliği tarafından Fındıklı Huzurevi'ndeki hastalara ağız ve diş taraması yapıldı.

A+A-

Genel Sekreterliği bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Fındıklı Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlılara yaşlılar haftası nedeniyle ziyaret edildi.

dis5.jpg

Gerçekleştirilen ziyaret ve diş taramasına Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği adına İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, Kalite Koordinatörü Melek Kamacı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Uğur Yıldırım, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hekimlerinden Diş Teknisyeni Yücel Sevim ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  Müdürü Nedim Turanlı ile Fındıklı Bölge Guatr Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr Önder Tosun katıldı.

dis4.jpg

Rize Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hakan Görgülü, yaptığı açıklamada, yapılan tarama sonuncuda diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi gibi tedavileri olan kişilerin Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezince tedavilerinin yapılması için gerekli planlamanın yapıldığını belirterek, “Ayrıca protez ölçüleri alınmış yaşlılarımızın ise prova ve bitim işlemleri yine Fındıklı Guatr Araştırma ve Tedavi Merkezince yapılacak." dedi.

dis3.jpg

dis2.jpg

dis1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız