1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İhlas Pazarlama'nın acı günü
İhlas Pazarlama'nın acı günü

İhlas Pazarlama'nın acı günü

İhlâs pazarlama ve Mağazacılığın Çayeli İlçe Büro Sorumlusu Bayar Turnator’un annesi Neriman Turnator hayatını kaybetti.

A+A-

Özcan BİLGİN
Uzun yıllardır Rize ve ilçelerinde ihlâs Pazarlama ve Mağazacılık sorumlusu olarak göreve yapan Bayar Turnator'un annesi Neriman Turnator (67) yakalandığı çeşitli hastalıklardan dolayı bir süredir tedavi görüyordu. KTÜ Farabi Tip Fakültesi Hastanesi'nde vefat eden 4 çocuk annesi Neriman Turnator'un cenazesi Fındıklı ilçesi Kıyıcık köyü, Güzelyalı mevkiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

İhlâs Pazarlama ve Mağazacılık Sorumlusu Bayar Turnator'un annesinin cenaze namazına, Yeşilay Rize Başkanı ve Türkiye Gazetesi eski Bölge Müdürü Bayram Ali Kavalcı, Türkiye Gazetesi Rize ve Artvin Bölge Müdürü AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Metin Güneş, İhlâs Pazarlama Ofisler Müdürü İbrahim Bilgin, İhlas Pazarlama Ardeşen Temsilcisi Kenan Hatipoğlu, İhlâs Pazarlama ve Türkiye Gazetesi eski Temsilcisi İş adamı Hüseyin Aksu ve Türkiye Gazetesi ile İhlâs Pazarlama ve Mağazacılığın il Temsilcileri, ofis yardımcıları ve ilçe sorumluları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum