1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İkizdere Anavatan'da kongre
İkizdere Anavatan'da kongre

İkizdere Anavatan'da kongre

Anavatan Partisi İkizdere olağan kongresinde seçime tek listeyle giren mevcut başkan Müfit Köymen yeniden aynı göreve seçildi.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - Anavatan Partisi İkizdere olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde başkanlığa yeniden Müfit Köymen getirildi.
İkizdere Anavatan İlçe binasında yapılan genel kurula geniş bir katılım olmadı. Rize İl Başkanı Mustafa Mataracı’nın da iştirak ettiği genel kurulda seçime tek liste ile girildi. Mevcut ilçe Başkanı Müfit Köymen, tek listeyle girdiği kongrede, katılan üyelerin tamamının oyuyla yeniden göreve getirildi.
Müfit Köymen Başkanlığındaki İkizdere İlçe Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu; Mehmet Çepni, Zeki Çelik, Hamdi Pişur, Necmettin Baş, Hasan Albayrak, Hasan Aktaş, İsmail Tevetoğlu, Ahmet Kösoğlu, Murat Baş ve İsmet Ekşi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum