1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl Başkanı Avcı'dan, Çayeli ve Pazar'da inceleme
İl Başkanı Avcı'dan, Çayeli ve Pazar'da inceleme

İl Başkanı Avcı'dan, Çayeli ve Pazar'da inceleme

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, önce Pazar ardından da Çayeli ilçelerinde incelemelerde bulup esnaf ziyaretlerinde bulundu.

A+A-

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Başkan Yardımcıları İshak Alim, Ali Haydar Er ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Oğur, Avni Kahya ile birlikte Pazar ve Çayeli İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

akpart8.20150123231417.jpg

İl Başkanı Muhammed Avcı, beraberindekilerle önce Pazar İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

akpart2.20150123231343.jpg

İlçe Başkanlığına yapılan ziyarete, Avcı ve beraberindekileri, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe teşkilatı karşıladı.

akpart1.20150123231435.jpg

Teşkilatla bir araya gelen Avcı, burada yapılan esnaf ziyaretinin ardından Çayeli ilçesine geçti.

akpart7.20150123231453.jpg

Avcı ve beraberindeki ekibi Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Belediye Başkanı Atilla Esmen, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve İlçe teşkilatı karşıladı.

akpart5.20150123231508.jpg

Çayeli İlçe teşkilatı ile bir toplantı yapan Avcı konuşmasında; "AK Partinin Türkiye'ye de Rize ye de yaptığı katkılar ortadadır. Yaptığı icraatlar, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımlarla mukayese edilen bir partinin yöneticilerisiniz. Bu yatırımları yaparken sürekli engellerle karşı karşıya bırakılmasına rağmen yılmadan mücadele eden ve bu mücadelesi sayesinde başarılı olan bir partinin de yöneticilerisiniz. AK partinin Türk siyasi hayatındaki özgül ağırlığını taşıyabilecek kaliteye bu teşkilatlar her zaman sahip olagelmişlerdir. Vatandaşı siyasetinin merkezine oturtan, onların düşünceleri ve kanaatleri doğrultusunda politikalarını belirleyen, esnafla, meslek guruplarıyla ve sivil toplumla nitelikli bir ilişki kurabilen yapımızı muhafaza etmeye devam edeceğiz. Hatta bunu daha ileri noktalara taşımak için çalışacağız. Bütün teşkilatlarımız, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz; milletin emanetine sahip çıkmaya ve milletten aldıkları yetkiyi millet lehinde kullanmaya devam edecekler. Kimsenin ulaşamadığı noktalara biz ulaşacağız, kimsenin göremediği sorunlara biz el atacağız. Bu azimle, bu vakarla ve bu kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan toplantının ardından program, esnaf ziyaretleriyle son buldu.

akpart4.20150123231538.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum