1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İl Genel Meclisi üyeleri Hür Muhtarları ziyaret etti
İl Genel Meclisi üyeleri Hür Muhtarları ziyaret etti

İl Genel Meclisi üyeleri Hür Muhtarları ziyaret etti

Pazar'da AK Parti ve CHP'nin il genel meclisi üyeleri, Hür Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunarak istişarelerde bulundular.

A+A-

AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Nuri Hasçelik, Pazar Hür Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Hür Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Biber ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

muht2.20141002113846.jpg

Konuyla ilgili, basın sözcüsü Mustafa Balmuk ise yaptığı açıklamada, “Üyelerimizin katılımıyla rutin olarak istişare toplantısı yapılmıştır. Önümüzdeki yatırım programları ele alınıp Köy Hizmetleri makine parkının çalışmaları değerlendirilip makine parkında eksik olan araçların alımı konusunda birlik encümenleriyle fikir alış verişi yapılmıştır. Köylerimizdeki yatırımlar takip edilip ihtiyaca göre eksiklikler tespit edilip giderilmeye çalışılacaktır. Yapılan toplantı sonunda fikir birliğine varılıp bütün encümenlerimize teşekkür ettik. El ele verip Pazar'ımızın ihtiyacı olan hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapmak için mücadele verilecektir.” dedi.

muht1.20141002113905.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum