1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İlhan Eskiçırak hayatını kaybetti
İlhan Eskiçırak hayatını kaybetti

İlhan Eskiçırak hayatını kaybetti

1980 yılından bu yana Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti’nin Ardeşen İlçe Başkanlığı görevini yürüten İlhan Eskiçırak, hayatını kaybetti.

A+A-

Ardeşen’in iş ve siyaset dünyasındaki önemli isimlerinden İlhan Eskiçırak, geçirdiği rahatsızlık sonucu 54 yaşında hayatını kaybetti.

2 çocuk babası İlhan Eskiçırak’ın cenazesi 7 Mart Pazar günü Ardeşen Işıklı köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecek.

27873

ASİLSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı, AR-PET Şirketleri Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gelişim Radyo Televizyon Yayıncılık ve Gazetecilik AŞ Yönetim Kurulu Eş Başkanlığı görevlerini de yürüten Eskiçırak 1980 yılından bu yana Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti’nin Ardeşen İlçe Başkanlığı görevini yaptı.
İlhan Eskiçırak aynı zamanda DYP GİK üyeliğinde de bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum