1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İLYAS GÖR RİZE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
İLYAS GÖR RİZE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

İLYAS GÖR RİZE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Rize'de gençlik kollarında başladığı siyasi hayatını milletvekilliği ile taçlandırmak isteyen AK Parti aday adayı İlyas Gör, çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Siyasetin mutfağından yetişen 54 yaşındaki Rize Kendirli doğumlu İlyas Gör, aday adayı olduğu AK Parti’den Rize Milletvekili seçilmek için il merkezi ve ilçeleri karış karış gezerek hedeflerini anlatıyor.

ilyasgor1.jpg

1961 Rize Kendirli’de doğduğunu ve 1980’de Rize Lisesini bitirdiğini söyleyen Gör, 1989–95 yılları arasında il gençlik kolları başkanlığı görevinde bulunduğunu ve Milli Gençlik Vakfı yönetim kadrolarında yer aldığını söyledi.

ilyasgor2.jpg

"Siyasette 4 unsur olduğuna inanıyorum.” diyen İlyas Gör, “Birincisi istemek, ikincisi istediğinize inanmak, üçüncüsü çalışmak, dördüncüsü de nasiplenmek. Biz ilk üçünü yapıp dördüncüsünü bekleyeceğiz. Çünkü o elimizde değil.” ifadelerini kullandı.

ilyasgor3.jpg

Teşkilatın, yani bizzat vatandaşın içinden geldiğini söyleyen Rize Milletvekili aday adayı İlyas Gör, “Teşkilatlardan yetişen, siyasetin çekirdeğinden gelen bir isimim. Rize’de kimin ne istediğini, ne çile çektiğini, en iyi bilen kişilerden birisiyim. Bu milletin derdini en iyi milletin içindekiler bilir. 22 tane aday adayı ile Rize’den yarışa giriyoruz. Her biri çok değerli insanlar olan aday adaylarından sadece 3 isim yüce Meclise gitmek için seçmenin karşısına çıkacak. Bu 3 adaydan biri olmak için mücadelemizi veriyoruz. Halkımızdan bu anlamda temayül ve kamuoyu yoklamalarında destek bekliyoruz.” dedi.

ilyasgor4.jpg

Temayül yoklamasına saatler kala doğu ilçelerinde temaslarda bulunan Gör; Pazar, Ardeşen, Hemşin, Çamlıhemşin, Fındıklı ilçelerinde idareci, esnaf, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelip hasbihâlde bulundu.

ilyasgor5.jpg

ilyasgor7.jpg

ilyasgor6.jpg

ilyasgor8.jpg

ilyasgor9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum