1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İlyas Gör’den Kamu Kurumlarına ziyaret
İlyas Gör’den Kamu Kurumlarına ziyaret

İlyas Gör’den Kamu Kurumlarına ziyaret

Ak Parti Rize milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, seçim çalışmaları çerçevesinde Rize Merkezde bulunan bazı kamu kurumlarına ziyaretlerde bulundu.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, AK Parti’nin STK’lara yaptırdığı temayül yoklamasının ertesi günü Rize Merkezde bulunan bazı Kamu Kurumlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını anlattı.

gor1.20150327142958.jpg

İlk olarak Özel İdare Binasında bulunan İŞKUR Rize İl Müdürü Hasan Kiraz’ı ziyaret etti. Kiraz ile görüş alış verişinde bulunan AK Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Gör daha sonra Gündoğdu Bölgesinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Rize İl müdürü İdris Altuntaş ve arkadaşlarını ziyaret etti. Gür, son olarak ise İsmail Kahraman Kültür Merkezinde bulunan İl Kültür Müdür Yardımcısı Enver Toprak’ı ziyaret etti.

gor3.20150327143034.jpg

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, "Çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam ediyor kamu kurumlarını ziyaret ederek hem çalışmalar hakkında bilgi alıyoruz, hem de kendi aday adaylığı çalışmalarımız hakkında bilgi veriyoruz. Görüştüğümüz kurum ve kişiler bizleri memnun edecek görüşler söylediler” dedi.

gor2.20150327143050.jpg

Her ziyaretlerinde Rize’nin mega projelerini anlatan Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı İlyas Gör, “Bu projeleri hayata geçirmek için göreve talip oldum. Elimi taşın altına sokmak istiyorum. Eğer Milletvekili Adayı olup kazanırsam her Rizelinin Ankara’da gerçek bir temsilcisi olacak. Rize’ye gelecek her yatırımda sorumluluk alacağım. Her Rizelinin derdiyle dertleneceğim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum