1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İnce: 'Pazar ilçemizi 2023 yılına hazırlıyoruz'
İnce: 'Pazar ilçemizi 2023 yılına hazırlıyoruz'

İnce: 'Pazar ilçemizi 2023 yılına hazırlıyoruz'

Tarihi kent Pazar, Havalimanı Projesi başta olmak üzere birçok yatırımla 2023 yılına yepyeni ve modern bir yüz ile girmeyi hedefliyor.

A+A-

AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Pazar ilçemizi 2023 yılına hazırlıyoruz. Çalışmalarımız ve hedeflerimiz büyük. İlçemiz için AK Parti olarak ortaya koyduğumuz vizyon projelerimizi tek tek gerçekleştirmekteyiz.” dedi...

havalimantabela.jpg
havalimanbuton.jpg

Pazar ilçesinin sahildeki önemli kentlerden biri olduğuna dikkat çeken İnce, “Çok hızlı ve nokta çalışmalarla tarihi kent misyonumuza uygun bir gelişim ortaya koymak zorundayız. Burada havalimanı projesi bizim için işaret fişeği olacak. AK Parti olarak Pazar ilçemiz için hedefimizi yüksek tutarak ortaya koyduğumuz ve takip ettiğimiz projelerden, bölgemizi şahlandıracak ve bölgemizi dünyaya bağlayacak havalimanı temelini bölgemizin evladı sayın cumhurbaşkanımız baba ocağına gelerek atmıştır. Bu yatırımının bölgeye kazandırılmasında emeği geçenlere başta cumhurbaşkanımız olmak üzere hepsine şahsım ve Pazar halkı adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

sporsalonu.jpg

Spora değer vermeye devam edeceklerinin altını çizen İnce, “Yine pazarımıza hizmet veren ve gençlerimizin evi olarak gördüğümüz önceden yine AK Parti olarak bizim bitirdiğimiz ve hizmete aldığımız M. Akif Pirim spor salonumuzu yeniden projelendirerek spor salonlarını çoğaltacak şekilde restore kararı alındı. İhalesi yapılmış ve modern bir spor salonu olarak kısa zamanda bitirilecektir. Spor salonumuzun restore edilmesinde emeği geçen başta milletvekillerimize ve siyası irade olarak il başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

dolgu.jpg

İnce, "Pazarın geleceği diye gördüğümüz ilçemizin hedef sahil dolgu projesi çalışmalarımız sürmektedir. Havalimanı dolgusu bittikten sonra bu projemize hız kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

dereislah1.jpg

Şehrin görüntüsüne de özel önem verdiklerini anlatan İnce, “Yine projelendirme çalışmaları yeni biten Hemşin dere ıslahı ve dere kenarında yürüyüş yolu projesi, derenin iki yanında tahkimatların, Pazarspor için yapılan eğitim kampına kadar yeniden inşası ve yürüyüş yolları ile kamelyaları, seyir teraslarının yapılması, dere içinde göletlerin oluşturulması için proje yeni bitirilmiş olup ihale çalışmasına getirilecektir.” dedi.

dereislah3.jpg

Doğalgazın kısa sürede Pazar’da hizmete gireceğini söyleyen AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, “Sayın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’ın Rize programında verdikleri müjde kapsamında doğalgazın ilçelere kazandırılması projesi ile 2017 sonuna kadar ana hatlar döşenecek. Bu anlamda ilçemizde altyapının hazırlanması ve sorunsuz bir geçiş için çalışmalarımıza şimdiden başladık. İlçemize ve çevre ilçelere doğalgaz hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

nurettinince.20150208135746.jpg

"BİZE İNANIN, GÜVENİN…"

Pazar’ın geleceği için yoğun bir mesai ile çalıştıklarını söyleyen Başkan İnce, “Pazarlı hemşerilerime şunu söylemek isterim; bizleri takip edin ve bizlere güvenin. Bölgemiz ve ilçemiz için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bizlere güç ve destek verin; inanın Pazar ilçemizin çehresi çok değişecektir. Fitne fesat üretmek isteyen ve bizlere engel olmak isteyenler her zaman olmuştur ve olacaktır. Bunlara fırsat vermeden birlik beraberlik içinde olalım. Pazarımız, bölgenin en eski ilçelerindendir. Kabuğumuzu kıralım. İlçemizi hak ettiği yere hep birlikte taşıyalım. Bunun için de Pazarlı hemşerilerimizin bizlere desteğini esirgemeyeceğine inanıyorum.” dedi.

dereislah2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
44 Yorum