1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İsmail Türüt'ün gözyaşları
İsmail Türüt'ün gözyaşları

İsmail Türüt'ün gözyaşları

Sanatçı İsmail Türüt’ün babası Mustafa Türüt’ün cenazesi siyasetten sanata bir çok ismi Rize’nin Ambarlı köyünde buluşturdu.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Rizeli sanatçı İsmail Türüt, önceki gün kaybettiği babası Mustafa Türüt’ü Memleketi Rize’nin Ambarlık köyünde toprağa verdi.
Önceki gün Ankara Başkent Hastanesinde Siroz hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Rizeli sanatçı İsmail Türüt’ün babası Ambarlık köyünde toprağa verilirken birçok ünlü isim ve siyasetçi de cenazedeydi.



Sanatçılar Kamil Sönmez, Davut Güloğlu, Ozan Arif, Karadeniz Vakfı Başkanı İbrahim Cevahir, Eski Rize Milletvekili ve Belediye Başkanı Şevki Yılmaz, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, CHP Trabzon il başkanı, Rize milletvekili aday adayları ile sıyası parti il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Rizeli sanatçı İsmail Türüt babası için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini söyleyerek “Tıbbi olarak yapılması gerekenleri en iyi şekilde yaptırdım. Bu konuda içim rahat. Daha başka yerde olsa tedavi için oraya götürecektim. İçimde bu konuda kırıklık yok. Babamın tek isteği ölmeden köyünü bir daha görmekti. Onu yapamadım” dedi.

Öğle namazının ardından yaklaşık 3 bin kışının katıldığı cenaze töreni kalabalığın izdihama neden olmasından ötürü Çaykur a ait Ambarlık çay fabrikasının alanında kılındı. Cenazeye geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz İzmirli İş adamı Mehmet Niyazoğlu'nun ailesi ile sinema sanatçısı Kadir İnanır da çelenk gönderdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum