1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. İşportacının benzinli eylemi!
İşportacının benzinli eylemi!

İşportacının benzinli eylemi!

Bir ay önce Trabzon adliyesi önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalışan işportacı bugün de aynı eylemi zabita önünde yapmaya kalktı!

A+A-

Trabzon'da yaklaşık 1 ay önce adliye önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya çalışan ancak ikna edilerek bu kararından vazgeçen Murat Aydın isimli işportacı, bugün de Belediye Zabıta Müdürlüğü binasına gelerek üzerine benzin döküp yakmak istedi. Aydın, polisler ve zabıta ekipleri tarafından ikna edildi.
Edinilen bilgiye göre, işportacılık yapan Murat Aydın (27), bugün Trabzon Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelerek, yanında getirdiği şişenin içindeki benzinin bir kısmını koridora, kalanını da üzerine döktükten sonra zabıta müdürünün odasına girdi. ''Oğlumu rüyamda gördüm. Onun yanına gideceğim'' şeklinde bağırarak, kendisini yakacağını söyleyen Aydın, elindeki bıçakla da kendisini boğazından yaraladı. İkna edilmeye çalışılan Aydın'ın benzini ateşleme ihtimaline karşılık olay yerine itfaiye ekipleri çağrılarak benzin dökülen koridora köpük sıkmaları sağlandı. Odada bir süre bekleyen Murat Aydın, zabıta ve polisler tarafından ikna edilerek dışarı çıkartıldı. Aydın, boğazındaki kesikler nedeniyle ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.
Öte yandan Murat Aydın'ın bir süre önce oğlunun öldüğü ve maddi sorunlar nedeniyle de psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız