1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. İşsiz gencin intihar teşebbüsü
İşsiz gencin intihar teşebbüsü

İşsiz gencin intihar teşebbüsü

Trabzon'da işsiz olduğu gerekçesiyle intihara teşebbüs eden genç için polisin gayreti yeterli olmayınca yakınlarından yardım istendi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Moloz mevkiinde seyyar balıkçılık yapan ve son dönemlerde işsiz olduğu öğrenilen Yaşar A. (26), bugün öğle saatlerinde yaklaşık 25 metre yükseklikteki öğrenci yurdunun üzerine çıkarak intihar etmek istedi. Kısa sürede polis ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek tedbir alırken, sokakta biriken çok sayıdaki vatandaş da olan biteni meraklı gözlerle izledi. Kendisini ikna etmek isteyenleri uzun süre uğraştıran Yaşar A., bir ara elbiselerini çıkararak aşağıya attı.

 İşsiz olduğunu ve yüklü miktarda borcu bulunduğunu belirten Yaşar A., "Artık gırtlağıma kadar borca boğuldum. Nefes alamıyorum. Bana verilen sözlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Birileri artık sesimi duysun" diye bağırdı. Zaman zaman gözyaşı döken ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun yanına gelmesini isteyen Yaşar A.'ya belediye başkanının Trabzon'da olmadığı söylendi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Abdurrahman Tosun ve yakınları tarafından güçlükle ikna edilen Yaşar A., yaklaşık 1 saat süren uğraşlardan sonra sonra intihar etmekten vazgeçirilerek çatıdan indirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum