1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İSTANBUL'DA PAZARLILAR BULUŞMASI
İSTANBUL'DA PAZARLILAR BULUŞMASI

İSTANBUL'DA PAZARLILAR BULUŞMASI

İstanbul Pazarlılar Derneği, hemşehri kaynaşması sağlamak amacıyla İstanbul'da program düzenleyecek. İşte programın günü ve ayrıntılar:

A+A-

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneğinin düzenlemiş olduğu birlik ve beraberlik gecesi, Avrupa yakası Çağlayan Salon Figaro'da 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 20.00 - 24.00 arasında gerçekleştirilecek.

konan1.jpg

İstanbul Pazarlılar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Konan, Pazarlıları geceye davet ederek, “Uzun bir dönem bir araya gelemeyen hemşehrilerimizle kaynaşma ve hasret giderme adına düzenlemiş olduğumuz bu gecede yöre sanatçılarımızın katılımı ile tulum ve kemençe eşliğinde doyasıya eğleneceğimizi düşünüyoruz. Bu anlamda gecemize katılmak isteyen sevgili Pazarlılar davetiyeleri dernek merkezinden temin edebilirler.” dedi.

Dernek Tel. 0216 345 51 51

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum