1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstanbul'daki konfor ve kaliteyi Pazar'a taşıdı
İstanbul'daki konfor ve kaliteyi Pazar'a taşıdı

İstanbul'daki konfor ve kaliteyi Pazar'a taşıdı

İstanbul'da yıllarca kuru temizleme ve yıkama fabrikası işletmeciliği yapan Pazarlı müteşebbis, memleketinde son sistem makinelerle kuru temizleme dükkânı açtı. Açılış törenine AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldı.

A+A-

DRYNAR Kuru Temizleme ve yıkama fabrikası, Pazar’da törenle hizmete açıldı.

acls1-001.jpg

10 Mart Caddesi Şehit Mürsel Basa Sokak’ta açılışı gerçekleştirilen işletmenin kurdelesini AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak; Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa ile birlikte kesti.

acls2-001.jpg

Milletvekili Bak, açılış öncesi yaptığı konuşmada, bu tarz işletmelerin şehirlere katkı yapacağını ifade ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

acls4-001.jpg

İşletme sahibi Bilgin Nar, yıllarca İstanbul’da sektörün içinde hizmet verdiğini ifade ederek, memleketi Pazar’da mesleği devam ettirmek istediğini ve son sistem yıkama, kurutma, kuru temizleme makinelerini getirerek hizmete sunduğunu söyledi.

acls3-001.jpg

Nar kurumsal hizmet yanında ayrıca terzi tadilat işlemlerinin de sunulacağı işletmenin, İstanbul’daki modern yıkama kuru temizleme fabrikalarıyla aynı standartta olduğunu ve acil durumlarda 1 saat gibi kısa sürede işlem yapılabileceğini kaydetti. 

galeri.gif

video1.png


İstanbul'daki konfor ve kaliteyi Pazar'a taşıdı paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum