1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. İSTANBUL'DAKİ RİZELİLERE ÇAĞRI
İSTANBUL'DAKİ RİZELİLERE ÇAĞRI

İSTANBUL'DAKİ RİZELİLERE ÇAĞRI

Rizespor, bitime 2 maç kala, haftasonu İstanbul'da oynayacağı Kasımpaşa maçında kendini garantiye almak istiyor. Bu çağrı İstanbul'a:

A+A-

Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanıp, ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi.

Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Bir galibiyete daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Tütüneker, “Bunu Kasımpaşa maçında almak için sahada olacağız. Rakibimizin de iddiası var o yüzden mücadeleci bir maç olacak. Diğer deplasmanlara nasıl gitmişsek bu deplasmana da öyle gideceğiz. Şu anki durumumuza gelmemiz kolay olmadı. İyi maçlar kazandık. Zaten o maçları kazanmasak bu durumda olmazdık. Allah korusun daha az puanda olabilirdik. Geldiğim günden bu yana 40 puanı hedefledik. Bunu da yapabiliriz hatta geçebiliriz. Bu zamana kadar temkinli konuştum evet. Öyle de devam ediyorum. Kalacağız, edeceğiz demedik. Takım bu haftaya kadar görevini yaptı son iki maçta da görevini yapacak. Düşme konusunda hep Elazığ ve Rize’den bahsediliyor bu yanlış. Altımızda başka takımlar var. Antep takımının haftalardır bir kötü gidişi var. Kimse iddiam yok diye kenara çekilmez. Ortada galibiyet primi var. O yüzden orta sıralardaki takımların da maçı çok zor. Hiçbir takım hocası yöneticisi ve futbolcusu bu yarışı bırakmayacaktır” diye konuştu.

İSTANBUL'DAKİ RİZELİLERE ÇAĞRI
İstanbul’daki Rize taraftarını da maça çağıran Tütüneker, “Taraftarımız Kasımpaşa maçında yerini alacaktır. Onların desteğine ihtiyacımız var. Bizim takımımız bu zamana kadar görevini onlara karşı yaptı. Onlar da bizi desteklesinler. Kasımpaşa maçında her skora açığız. Yenebiliriz, yenilebiliriz berabere de kalabiliriz. Kasımpaşa çok önemli bir takım. Ağırlığını koyduğu zaman neler yapabileceğini biliyoruz. Ona göre önlemlerimizi alacağız. Diğer maçların sonucunu duymadan sormadan çıkıp kendi işimize bakacağız. Her şey bizim elimizde. Biz kendi işimize bakacağız. Velev ki olmadı burada Elazığ maçına çıkıp gerekeni yapacağız” şeklinde konuştu.

BU MAÇ İŞİ BİTİRECEĞİZ
Sakatların durumuna değinen Tütüneker, “Kıvanç’ın durumu iyi, Abdi şu an iyi ama yabancı hakkı konusunda takılıyoruz oynatamıyoruz. Engin sezonu kapattı. Ümit yeniden aramıza katıldı. Olan futbolcularla takımımız yoluna devam edecektir. Takım olarak çok moralli ve motive bir şekilde Kasımpaşa karşısına çıkacağız. Biz bu maçta işi bitireceğiz. Sonraki maça bırakmak istemiyoruz” dedi.

GOODFREY ÖNEMLİ BİR OYUNCU
Nijerya Milli Takımı'na davet edilen Çaykur Rizesporlu futbolcu Goodfrey’in önemli bir oyuncu olduğunu da vurgulayan tecrübeli hoca şunları söyledi: “Başarılı oyuncumuz Dünya Kupası’nda oynayacak. Burada görevini en iyi şekilde yaptığını söyleyebilirim. Son haftada bize bir puanı getiren golü attı. Onun yanında oynayan bütün futbolcularımız da başarılı ve çalışkan futbolcular. Hepsi bizim oyuncularımız hiç birini ayırt etmiyorum. Şu an kalan iki maçı en iyi şekilde bitirmek için çalışıyoruz.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum