1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstanbul'dan Fındıklı'ya kitap
İstanbul'dan Fındıklı'ya kitap

İstanbul'dan Fındıklı'ya kitap

İstanbul’da faaliyet gösteren Rize Fındıklı Ihlamurlu Köyü ve Çevre Köyleri Kültür, Yardımlaşma Derneği tarafından, Fındıklı ve köylerine kitap hediye edildi.

A+A-

CANER KARATAŞ
2004 yılından beri İstanbul’da faaliyet gösteren Rize Fındıklı Ihlamurlu Köyü ve Çevre Köyleri Kültür, Yardımlaşma Derneği tarafından, Fındıklı ilçesi ve köylerindeki çocuklara kitap hediye edildi.

Çizgi roman ve hikâyelerden oluşan 300 adet kitap önce Ihlamurlu köyü meydanında küçük çocuklara dağıtıldı. Kalan kitaplar ise köy okulları ve kütüphanelerine dağıtılmak üzere Fındıklı Muhtarlar Derneği’ne teslim edildi.

Rize Fındıklı Ihlamurlu Köyü ve Çevre Köyleri Kültür, Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyesi Şemsi Civelek, derneğin 5 yıldır İstanbul’da faaliyet gösterdiğini belirterek, “Yaz aylarında okullardan uzak kalan öğrencilerin zaman geçirmesi ve aynı zamanda okuma becerilerinin artması amacıyla böyle bir kampanya başlattık. Umarız öğrencilerimiz ve Fındıklı’nın diğer köylerine ufacıkta olsa bir katkımız olmuştur’’ dedi.

22081
Kitapları teslim alan Fındıklı Muhtarlar Derneği Başkanı Güven Ergüven ve Ihlamurlu köyü muhtarı Cengiz Gülten dernek yöneticilerine teşekkürlerini sunarak. Fındıklı ve köylerine yapılan destekten mutlu olduklarını ifade ettiler.  Ihlamurlu köyü muhtarı Cengiz Gülten, köylerinde yapımı devam eden yayla yolu projelerinin kısa sürede tamamlanması için de diğer gönüllü kuruluşların yardım ve desteklerini beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum