1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İşte ip ister adam as ister çamaşır
İşte ip ister adam as ister çamaşır

İşte ip ister adam as ister çamaşır

ÖDP'nin Pazar'daki mitinginde pankarta mandalla tutturulan idam ipi ve üzerindeki "İşte ip, ister idam et ister kirli çamaşırlarını as" yazısı dikkat çekti.

A+A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Erzurum mitinginde ip atmasından sonra meydanlarda değişik boyutlarda ipli propagandalar da beraberinde gelmeye başladı. En ilginç ip figürlü pankart ise Rize’nin Pazar ilçesindeki ÖDP mitinginde açıldı. Bir pankarta idam ipini çamaşır mandalıyla asan partililerin “İşte ip! İster idam edin ister kirli çamaşırlarınızı asın” yazısı dikkat çekti.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi’nin Pazar ilçesinde düzenlediği mitingde az sayıda kişiye hitaben ilk konuşmayı yapan ilçe yönetim kurulu üyesi Yaşar Aydın, ne devletin parası ne de para babalarının desteği olmadan seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek,

“Meydandakilerin kalabalığına, boyumuzun ölçüsüne bakmadan, cüzdanın iktidarını vicdanın gücüyle yeneceğiz. Bizi küçük görüp oyunuzu boşa atmayın diyorlar seçmene. Sormak istiyorum, kendilerine verilen oylar boş değil miydi? Bir yanda halkı bir tarafa bırakıp arkasına generalleri almış ve adını sosyal demokrat ilan etmiş CHP, diğer yanda bundan nemalanan AKP. Birini al vur ötekine.” Dedi.
Daha sonra söz alan ÖDP Rize Milletvekili adayı İbrahim Karaca ise onurlu bir mücadele için yola çıktıklarını belirterek, “Hiç de eşit olmayan bu yarışta biz de onurumuzla, şerefimizle ve doğrularımızla varız.” Dedi.
Mitingde son konuşmayı yapan ÖDP İstanbul İl Başkanı Alper Taş ise siyaset adına asıp kesme yarışına girildiğini belirterek, “Biri ip atıyor, diğeri tutuyor. ÖDP sömürgeci zihniyete karşı dik duruşun adresidir. Biz başkasına benzemeyiz. Söylediklerimizle yaşadıklarımız aynı şeylerdir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum