1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İstiklal Şairi M. Akif Pazar'da anıldı
İstiklal Şairi M. Akif Pazar'da anıldı

İstiklal Şairi M. Akif Pazar'da anıldı

İstiklal Marşı'nın kabulü yıl dönümünde İstiklal Şairi mehmet Akif Ersoy, Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan programla anıldı

A+A-

Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından "İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma” programı düzenlendi.

akif5-001.jpg

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, İlçe jandarma komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük İlçe Müftüsü Şükür Küçük, siyasi parti ve STK başkanları ile temsilcilerinin katıldığı program, Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

akif3-001.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşma, video gösterimi, şiirlerin okunması ve müzik korosunun seslendirdiği türkülerle gösteri devam etti. Program, "İstiklal Marşı ve Akif" konulu tiyatro gösterisi ile son buldu.

akif4-001.jpg

akif2-001.jpg

akif6-001.jpg

akif7-001.jpg

akif1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız