1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İyi Parti Pazar'da ilk kongresini gerçekleştirdi
İyi Parti Pazar'da ilk kongresini gerçekleştirdi

İyi Parti Pazar'da ilk kongresini gerçekleştirdi

Meral Akşener'in genel başkanlığında kurulan İyi Parti, Pazar İlçesinde ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Parti bürosunda gerçekleştirilen kongrede kurucu ilçe başkanı Rahmi Biber yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

İyi Parti Rize’de kongre çalışmalarını devam ettiriyor. Tek liste ile aday olan ve tüm delegelerin oyunu alan İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Rahmi Biber, ilçe başkanlığına seçildi.

iyi1.jpg

Kongrede konuşan İyi Parti Rize İl Başkanı Nusret Karaca aydınlık günleri görmek isteyenlerin kurduğunu ifade ederek şunları söyledi: "İyi Parti’yi Türk milleti kurdu, sizler kurdunuz. Hepimiz kurduk. İyi Parti ruhu Kuvayı Milliye ruhudur. O varken başka ruha gerek yoktur. İyi Parti Türk milletinin son çıkış yoludur. İyi Parti Türk demokrasisinin tek reçetesidir. Parlamenter sistemin tek güvencesidir. İçimizde geçmişte farklı partilerde görev yapan arkadaşlarımız olabilir. Ama artık hepimiz İyi Partiliyiz. Pazar’ın, Rize’nin ve Türkiye’nin İyi Parti’ye ihtiyacı var.”

iyi2.jpg

Yapılan seçimler sonunda başkanlığa tekrar seçilen Rahmi Biber de ülkenin içinden çıkılmaz gibi görülen sorunları olduğunu belirterek, "Ülkemizin gerek siyasi gerek ekonomik olarak çok zor günlerden geçtiği hepimizin malumu. Ortak paydası Türkiye’yi sevmek ve muasır medeniyet seviyesine taşımak olan herkesi İyi Partimize davet ediyoruz. Parti programımız milletin bölünmezliği, her vatandaşın sosyoekonomik özgürlük ve insani yaşam kalitesini yükseltmek üzerine kuruludur” dedi.

iyi3.jpg

Parti Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

iyipartiyonetim.jpg

iyi5.jpg

iyi4.jpg

vid1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
30 Yorum