1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. K.Yolları personeli DSP'ye sığındı
K.Yolları personeli DSP'ye sığındı

K.Yolları personeli DSP'ye sığındı

Rize'de bir gurup karayolları personeli, mağdur edildikleri gerekçesiyle Ecevit'in partisi olduğu için DSP İl Başkanlığı'ndan yardım istediler.

A+A-

Dilek ASLAN - Karayolları Rize 103. Şubede çalışan bir gurup İşçi DSP İl Binasına giderek Başkan Orhan Ferah’tan yardım istediler. 103. şubeye ait yerin Ç.Rizespor’a tahsil edildiğini ve kendilerinin de Köy hizmetlerinin yıllardır atıl durumda olan atölyelerinden birine yerleştirilerek mağdur edildiğini öne süren işçiler Yol İş Sendikası Teşkilatlanma sekreteri İbrahim Danışoğlu’yla birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette şikâyetlerini dile getirdiler.
İşçiler adına konuşan Yol İş Sendikası Teşkilatlanma sekreteri İbrahim Danışoğlu sıkıntılarını Merhum Bülent Ecevit’in partisi olduğu için DSP’ye anlatmak istediklerini belirterek, “Karayolları 103. Şubesinde yaklaşık 70 personel çalışıyor. Rize’de bulunan yolların birçoğunun bakım ve onarımından bizim arkadaşlarımız sorumludur. Böyle olmasına rağmen yerimiz Ç.Rizespor’a verildi. Bize de Köy hizmetlerinin yerine gidin denildi. Köy hizmetlerine gidince yıllardır atıl bekleyen atölyelerine yerleştirildik. DSP’nin kurucu başkanı olan Rahmetli Ecevit’in sendikacılık konusundaki çalışmalarını ve işçiye verdiği desteği bildiğimiz için derdimizi DSP’ye anlatıyoruz.” dedi.
DSP İl Başkanı Orhan ferah ise, kendilerini ziyarete gelen Karayolları 103. şubede çalışan personele gerekli desteği vereceklerini ve uğradıkları haksızlığı her platformda dile getireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum