1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kaçkar Dağcılık'dan yeni yönetim
Kaçkar Dağcılık'dan yeni yönetim

Kaçkar Dağcılık'dan yeni yönetim

Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü 5. Olağan Genel Kurulunu kulüp binasında yaptı. Yeni seçilen yönetim ilk toplantısını da yaptı.

A+A-

Kaçkar Dağcılık Rafting Kayak İhtisas Spor Kulübü’nün 5. Olağan Kongresi kulüp binasında yapıldı. 106 üyenin katıldığı kongrede eski başkan Asım Haberal aday olmazken yeni yönetim kurulu katılımcıların tamamının oyunu alarak göreve başladı. İstiklal marşı ve saygı duruşu ile açılan kongrede divan başkanlığına Köksal Hapeloğlu, N. Ceren Memişoğlu ve Mecbure Koca oy birliği ile seçildi. Önceki yönetimlerde görev almış olan ve aralıksız beş yıl kulüp üyeliğinde kalanların oluşturacağı haysiyet divanın oluşturulması için verilen tüzük değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Faaliyet maliyet ve denetleme raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından KDRK eski başkanı Asım Haberal bir konuşma yaptı. Haberal konuşmasında kulüp yönetimin bir bayrak yarışı olduğunu vurgulayarak “Biz bu görevi aldıktan sonra yönetim kurulum ile birlikte elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık. Eski Rize valimiz Enver Salihoğlu ve belediye başkanımız Halil Bakırcı’ya kulübümüze verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Bugün gelinen noktada başarılı olduğumuzu görüyoruz. Yapılan eleştiriler bizleri daha çok çalışma azmine iterek daha büyük faaliyetler yaptık. Bu anlamda sizlerin huzurunda çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki yeni yönetim kurulu da bu faaliyetlerin sayısını arttırıp daha iyi fçalışmalar yapacaktır.” şeklinde konuştu.
 
Tek liste ile gidilen seçimde 106 delegenin oyunu alan yönetim kurulu adına bir teşekkür konuşması yapan Mehmet Emin Ayhan önceki yönetimlerde gerek sporcu gerekse yönetici olarak görevler yaptığını vurgulayarak “Bu bayrak yarışında ve kulübün kurumsallaşmasında şahsım ve yönetim kurulum adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bugün burada olup bizlere destek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kongrenin ardından yapılan ilk yönetim toplantısında görev dağılımı yapıldı. Yeni yönetim kurulu ve şu isimlerden oluştu; Mehmet Emin Ayhan, Selçuk Çolak, Temel Ali Uzun, Mustafa Özyurt, Ayşe Gavremoğlu, N. Ceren Memişoğlu, Reşit Hapeloğlu, Esat Kalça, Mehmet Ali Bekiroğlu, Aziz Rakıcı, Refik Uzun, İbrahim Telci, İbrahim Sarı, Nihat Köse, Davut Birben, Kerim Erkan, Ayhan Tavukçuoğlu ve Erol Şerifoğlu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız