1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Kalkavan'dan eleştiri yapanlara hodri meydan!
Kalkavan'dan eleştiri yapanlara hodri meydan!

Kalkavan'dan eleştiri yapanlara hodri meydan!

Rizespor Başkanı Kalkavan, genel kurula gelmeyenlere seslenerek, "Arkadan eleştireceğinize gelip keşke derdinizi burada anlatsanız" dedi.

A+A-

Çaykur Rizespor Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 82. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da divan başkanlığını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı yaptı. Kongreye Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Başkanvekili Halim Mete, belediye başkanları, sivil toplum örgüt yöneticileri ve az sayıda taraftar katıldı.

kalkavan1.jpg

Takıma gönül vermiş daha çok Rizelinin salonda olmasını arzu ettiğini belirten Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan “Keşke herkes burada olsa neler yaptığımızı sorgulasa. Bizde onlara neler yaptığımızı apaçık söylesek. Herkes farlı bir şey söyleyebiliyor, farklı düşünebiliyor. Şunu bilmekte fayda var bu dernek futbol takımını 2008’de Rizespor Futbol Yatırımları A.Ş.’ye devretti. Bu dernek bu şirketin ortağıdır. Onun dışında futbol kulübü ile ilişkisi yoktur. Bu ikisi karıştırılıyor. Bu dernek diğer branşları geliştirmek için çalışıyor. Her yıl iki branş açarak sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Basketbol, güreş, kano ve benzeri gibi. Bunu başarabilecek miyiz bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Çok güzel bir kapalı spor salonumuz yapılıyor. Derneği bu amaçlarda büyütmeyi hedefliyoruz. Olimpiyatlara sporcu verebilmeyi misyonumuz olarak belirledik” diye konuştu.

Futbolda işler ters gittiğinde bir suçlu arandığını belirten Kalkavan, “Futbolda altı tane temel direk vardır. Yönetim, teknik kadro, futbolcular, taraftar, basın ve kamuoyu. İşler istenildiği gitmediğinde önce suçlu ararız. Ama bu belayı nasıl defederiz. Burada nasıl tutunuruz düşünme yerine kabahat ve hata sende deriz kimin ne sorumluluğu var görevini yapabiliyor mu sorgulamayız. Eğer top direğe vurup içeri girmezse yönetim suçlu. Ama içeri girdiğinde başarılı. Gerçekten doğru bir analiz ve teşhis değildir. Kulübümüz 60 yılı aştı. Burada bir çok yönetici geldi geçti. Çok çabuk karar verip çok çabuk hareket ediyoruz. Rize kolektif olmaya kendini hazırlamalıdır. Biz bu kulübe gece gündüz hizmet veriyoruz. İsteğimiz yapıcı eleştiriler yaparak bu kulübü hep berber başarıya taşımaktır” şeklinde konuştu.

atmaca.20140203182929.jpg

Dilek ve temennilerin ardından mali bilançolar okunarak katılımcılara dağıtıldı. Program sonunda 10 yıldır Rize Belediye Başkanılığını yürüten Halil Bakırcı'ya, Çaykur Rizespor'a katkılarından dolayı bir atmaca heykeli hediye edilerek iyi niyet temennilerinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız