1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kar Rize'yi fena vurdu!
Kar Rize'yi fena vurdu!

Kar Rize'yi fena vurdu!

Önceki gün başlayan kar yağışı nedeniyle Rize'de 300 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. Valilikte kurulan kriz masası ihbar bekliyor.

A+A-

Mustafa BAYRAK - Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut kar yağışı nedeniyle Rize’de 300 köy yolunun kapandığını söyledi.
2 gündür Rize’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Rize’deki toplam 350 köyden 300 tanesinin yolu kapandı. Oluşturulan kriz merkezinde il ve ilçeler bazındaki acil durumlar için ekip beklettiklerini söyleyen Rize Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut “Gelen asılsız ihbarlar oluyor. Bunları araştırıp ona göre hareket ediyoruz. Şu ana kadar hastalık veya başka bir konuda bilgi gelmedi. Önceki gün kar nedeniyle 200 köy yolumuz kapanmıştı. Yapılan çalışmalarla bunu 40’a kadar indirmiştik. Ancak yeniden kar yağışının başlamasıyla bu kez 300 köy yolumuz kapandı. Yol açma çalışmaları karayolları ekiplerimiz tarafından sürdürülmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum