1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Karadeniz oyunlarına doğru
Karadeniz oyunlarına doğru

Karadeniz oyunlarına doğru

2-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 1. Karadeniz Oyunları öncesinde Trabzon Valisi B aşkanlığında biraraya gelindi.

A+A-

Trabzon Valisi Nuri Okutan, 1. Karadeniz Oyunları’nın şehrin tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu belirterek oyunların festival ve şölen havasında geçmesi için herkesin gayret göstermesini istedi.
Vali Okutan, 2-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 1. Karadeniz Oyunları öncesinde ildeki meslek kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılan toplantıya Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Şadan Eren, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Halil İbrahim Kalfaoğlu, Doğu Karadeniz İhracatçıları Birliği (DKİB) Başkanı Ahmet Hamdi Gürdoğan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür katıldı.


Karadeniz Oyunları’yla ilgili bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Vali Okutan, oyunların şehrin tanıtımı için çok önemli bir fırsat olduğunu vurgulayarak bütün kesimlere önemli görevler düştüğünü söyledi. Şehre gelecek misafirlerin çok sıcak bir şekilde karşılanacağından şüphesi olmadığını kaydeden Okutan, "1. Karadeniz Oyunları bir festival, bir şölen haline getirilebilir. Bu tür organizasyonlar ilimiz için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Gerek karşılama ve uğurlamalarda, gerek oyunlar sırasında, gerekse sporcuların ve misafirlerin şehri gezmeleri sırasında, onları çok sıcak karşılamalıyız. Yabancı sporcularla gelecek yıllar için iyi ilişkiler kurmalı ve güzel diyaloglar oluşturmalıyız” dedi.
İldeki meslek kuruluşlarının temsilcileriyle bir görev dağılımı yapacaklarını da dile getiren Vali Okutan, şehre gelecek misafirlere, Trabzon'un estetiğinin, kültürünün ve bütün güzelliklerinin en iyi şekilde yansıtılması gerektiğini vurguladı.
Toplantıya katılan meslek kuruluşlarının temsilcileri de Karadeniz Oyunları’nın Trabzon için iyi bir fırsat olduğunu belirterek üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız