1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karadeniz Sahil Yolu'nda aydınlatma bakımı
Karadeniz Sahil Yolu'nda aydınlatma bakımı

Karadeniz Sahil Yolu'nda aydınlatma bakımı

Çoruh EDAŞ sahil yolunun Fındıklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bölünmüş yoldaki arızalı aydınlatmaların bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü Karadeniz sahil yolunda mevcut aydınlatma tesislerinin bakım çalışmalarına devam ediyor.

cedassss.jpg

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürlüğü tarafından yürütülen aydınlatma çalışmaları kapsamında sahil yolunun Fındıklı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bölünmüş yoldaki arızalı aydınlatmaların bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.

cedass.jpg

Fındıklı İlçesi sahil yolu aydınlatma şebekesinin enerji temininde kullanılan ve araç çarpması sonucunda hasara uğrayarak aydınlatma şebekesinin enerjisiz kalmasına sebep olan AG direğinin pano değişim çalışmaları tamamlandı.

cedas2.jpg

Çoruh EDAŞ’tan yapılan açıklamada; aydınlatma çalışmalarının bölge geneline yayılacağı belirtilirken aynı zamanda herhangi bir can ve mal kaybına sebebiyet vermemek adına ve karayolu trafik sürüş emniyetinin arttırılması amacıyla çalışmaların bir program dâhilinde yürütüleceği ifade edildi.

cedas1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum