1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karadeniz spor oyunları başlıyor
Karadeniz spor oyunları başlıyor

Karadeniz spor oyunları başlıyor

Trabzon, Giresun ve Rize illerinde 2-8 Temmuz 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 1. Karadeniz Spor Oyunları'nın hazırlıkları devam ediyor.

A+A-

Trabzon, Giresun ve Rize illerinde 2-8 Temmuz 2007 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 1. Karadeniz Spor Oyunları'nın hazırlıklarının büyük bir hızla devam ettiğini belirten Karadeniz Oyunları Genel Sekreteri Elvan Yurtçu, ülkelerin katılacaklarını bildirmiş oldukları branş ve sporcu sayılarının kendilerini memnun eden rakamlara ulaştığını söyledi.
Karadeniz Ekonomik İş Birliği üyesi olan bütün ülkelerin oyunlara katılacaklarını bildirdiklerini ifade eden Yurtçu, "Daha önce oyunlara katılmayacaklarını bildiren Moldovya ve Bulgaristan da katılacaklarını bildirdiler. Bu son derece güzel ve bizi memnun eden bir gelişmedir. Diğer taraftan ülkelerin oyunlara azami oranlarda katılmaları bizi mutlu eden
başka bir gelişmedir. Romanya 246 kişilik bir kafile ile oyunlara iştirak ederken, Yunanistan 206 kişilik kafile bildirdi ki bu rakamın içinde güreş branşı bulunmuyor. Bu rakamlar Karadeniz Spor Oyunları'nın güzel ve çekişmeli müsabakaların yaşanacağı bir organizasyon olacağını gösteriyor" dedi.
Yurtçu, oyunlarda sadece Türk sporcuların yarışması düşünülen Bedensel Engelliler branşına Romanya'nın da sporcuları ile katılacağını belirterek, yaşanan bu son gelişmelerin Karadeniz Spor Oyunları adına kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız