1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal, Ayder'in müjdesini Tunca'dan verdi
Karal, Ayder'in müjdesini Tunca'dan verdi

Karal, Ayder'in müjdesini Tunca'dan verdi

Ardeşen'in Tunca Beldesinde ziyarette bulunan Rize Milletvekili Hasan Karal, Ayder'e yapılacak 120 milyon TL'lik kayak merkeziyle ilgili açıklama yaptı.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Ardeşen'in Tunca Beldesine yaptığı ziyarette Rize'de Sürdürülen çalışmalardan bahsetti.

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal ve Tunca beldesi sakinlerinin de katıldığı ziyarette konuşan Karal, “Ben her hafta sonu Rize'deyim. Rize'nin hemen hemen bütün köy, mahalle ve beldelerini gezerek oluşan yatırımları ve problemleri görüyorum. Hükümetimizin çalışma politikası çerçevesinde özellikle köylerimizde ciddi bir yapılanma var. Yaylalarımıza yönelik yol çalışmalarının yanı sıra bölgemizde yer alan Ayder yaylamız için 120 Milyon Liralık Kayak Merkezi projesini çok yakında başlatacağız. Öte yandan devam eden DOKAP, KÖYDES ve BELDES çalışmalarının neticeleri de ortada. Bu çalışmalar devam edecek" ifadelerini kullandı.

karal1.20130611150845.jpg

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal ise Karal’a teşekkür ederek, “Özellikle son dönemlerde beldemize ve bölgemize dönük yatırımlar üst seviyelerdedir. Bu yatırımların devamını diliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum