1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal adaylığını ilan etti
Karal adaylığını ilan etti

Karal adaylığını ilan etti

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal kalabalık bir parti topluluğuyla düzenlediği basın toplantısında adaylığını resmen açıkladı.

A+A-

Ak Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, Parti binasında il ve ilçe teşkilat yöneticilerinin de katıldığı toplantıda Milletvekili aday adaylığını ilan etti. Hasan Karal, yaptığı istişarelerin neticesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de görüştüğünü ve saat 17.00 itibariyle kurucu il başkanlığı görevinden istifa ettiğini belirterek, Ak Parti’den milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Hasan Karal, yaptığı açıklamada; "Bugün 17 itibariyle 22 Temmuz 2007 genel seçimlerinde aday adayı olabileceklerin partilerinden ve bulundukları platformlardan istifalarını verdiler. Partimizden şu ana kadar 5 aday adayı var. Derepazarı Yakup Samangül, merkez İlçe Başkanımız Yunus Öksüz, Avukat Harun Mertoğlu, ve İl yönetim kurulu üyesi Avukat Seher Kandil, il başkanı olarak ta ben aday adayı oldum. Kurucu il Başkanı olarak görevlendirildiğim bu süreçte 7 yıl arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık. Hiyerarşık yapıya uygun olarak karşılıklı sevgi, saygı çerçevesinde bu günlere geldik. Türkiye’nin en eski İl başkanı olmam sıfatıyla arkadaşlarımla istişare yaptım. Bugüne kadar kimlerle bu kutlu yolculuğa çıktıysam onlardan görüş almam önemliydi. Son olarak da Genel Başkanımın görüşünü alarak bu aşamaya geldim. Bana haklı olduğum davamda 12 ilçe başkanı ve 9 belde başkanı tamamına teşekkür ediyorum. Rize’nin ve Rizelilerin hizmetinde bundan sonra da varım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
39 Yorum