1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal esnaflarla kahvaltı yaptı dert dinledi
Karal esnaflarla kahvaltı yaptı dert dinledi

Karal esnaflarla kahvaltı yaptı dert dinledi

Rize Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği'nin kahvaltısına katılan Rize Milletvekili Hasan Karal, katılımcıların övgü dolu sözlerine muhatap oldu.

A+A-

Rize Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği'nin kahvaltısına katılan Rize Milletvekili Hasan Karal, katılımcıların övgü dolu sözlerine muhatap oldu.

Rize’de Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği tarafından verilen kahvaltıya katılan Rize Milletvekili Hasan Karal, esnafın derdini dinledi.

karal2.20141029130218.jpg

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap’ın da iştirak ettiği kahvaltıya Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, ilçe esnaf ve şoförler oda başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

karal3.20141029130336.jpg

Aynı zamanda köy ve mahallelerde muhtarlık görevlerinde bulunan esnaf yönetim kurulu üyeleri kahvaltıda bir araya geldikleri Milletvekili Hasan Karal’a özellikle yayla yollarıyla ilgili sorunlarını dile getirdiler.

Ardeşen Seslikaya köyü muhtarının yalancı yayla yoluyla ilgili talebi üzerine Karal, “Öyle bir yayla da mı var? Yalancı yayla diye ilk kez duyuyorum. Düşünün adı bilinmeyen Yalancı yayla dahil bir çok güzergah var. Hükümetimiz döneminde özellikle yol konusunda önemli adımlar atıldı. Şu an adı bile bilinmeyen yayla yollarını da planımıza aldık. Yeşil Yol projesi kapsamında Karadeniz yaylalarını birbirine bağlıyoruz” dedi.

karal1.20141029130248.jpg

17 ARALIK DARBESİ TAKOZ OLDU

Milletvekili Karal, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçeceğini ifade etti 17 Aralık olayının ardından yatırımlarda bir duraksama olduğunu da hatırlatarak, “Demokrasiye karşı bir kalkışma, devlet düzenini bozmaya yönelik ciddi bir operasyonla karşı karşıya kalan ülkemiz, dirayetli duruşumuzla dimdik yoluna devam etmiştir. Bu operasyon neticesinde ekonomide oluşan durağanlık nedeniyle bazı yatırımlarda gecikmeler oldu. Planlanan yatırımlar ertelenmek zorunda kaldı. Ancak şimdi yeniden normale dönülmeye başlandı. Kısa sürede inkıtaya uğrayan çalışmalar tamamlanarak yeni projeler de hayata geçirilmeye devam edecek” dedi.

KARAL’A ÖVGÜ ÜSTÜNE ÖVGÜ

Karal’ın açıklamaları sonra kahvaltıya katılan bazı esnaf oda yetkilileri ise Hasan Karal’ın Rize’ye şimdiye kadar gelmiş en etkili ve çalışkan milletvekili olduğuna vurgu yaparak, “Telefonumuza cevap veren, meşgul olsa sonra mutlaka dönüş yapan bir vekilsiniz. Taleplerimizi takip ediyor, meselelerimizle sonuna kadar ilgileniyorsunuz. Düzenlenen toplantılar ve yatırımları takip azminizle biz sizden çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Karal ise övgülere layık olmaya çalıştığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum