1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal Pazar'da Diyanet Sen'e konuk oldu
Karal Pazar'da Diyanet Sen'e konuk oldu

Karal Pazar'da Diyanet Sen'e konuk oldu

Pazar Diyanet Sen'in konuğu olan Milletvekili Hasan Karal, eski meslektaşları olan din görevlileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

A+A-

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar’da Diyanet Sen’in konuğu oldu.

Diyanet Sen İlçe Başkanı Cemal Taşçı’nın davetine icabet eden AK Parti Rize Milletvekili Karal, eski meslektaşları olan din görevlileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Karal, ayrıca ilçe müftülüğünü de ziyaret etti. Ziyarete Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhammet Avcı, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız ile İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı da eşlik etti.

karal1.20120227231743.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Pazar İlçe Müftüsü Vedat Başsan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Yeni göreve başlayan müftümüze başarılar diliyoruz. Atacağı her adımda yanında olacağız” dedi.

imamlar1.jpg
Müftü Başsan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karal’a teşekkür etti. Diyanet Sen İlçe Başkanı Cemal Taşçı’nın konuklara ikramlarıyla ziyaret sona erdi.

imamlar3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum