1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal: "Rize'nin kararına saygılıyız"
Karal: "Rize'nin kararına saygılıyız"

Karal: "Rize'nin kararına saygılıyız"

Ak Parti Rize 3. sıra Milletveki Adayı Hasan Karal, düzenlediği basın toplantısında sonuçları değerlendirdi.

A+A-

AK Parti'den Rize milletvekili adayı gösterilen, ancak seçilemeyen Hasan Karal, siyasetin kaderine inanmış bir kişi olarak sonucu tartışmasız kabul ettiğini söyledi.
Karal, düzenlediği basın toplantısında, yapılan seçimlerin Rize ve Türk milletine hayırlı olması dileğinde bulundu.
Millet iradesinin sandığa yansıması sonucu ortaya çıkan tabloya herkesin razı olduğunu ifade eden Karal, ''AK Parti'nin güçlenerek tekrar iktidara gelişi ve Rize'de oyumuzu artırmamız bizi sevindirdi. Bütün seçmenlerimize teşekkür ediyoruz'' dedi.
Rize'nin 3 milletvekilinden 2'sinin AK Parti, diğerinin ise bağımsız milletvekili adayı olan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz tarafından kazanıldığını belirten Karal, ''AK Parti'nin 2 milletvekilliğini alacağı, son milletvekilliğinin ise Yılmaz ile benim aramda geçeceği zaten bekleniyordu. Ancak siyasetin kaderine inanmış bir kişi olarak bu sonucu tartışmasız kabul ediyorum. Karara saygı duyuyorum. Elbette ki Başbakanın memleketi olmasından dolayı daha farklı bir sonuç beklenebilirdi. Rize'de 3 milletvekilliğini de kazanmak isterdik. Mutlaka bu sonuca Başbakanımız da üzülmüştür, ancak bu bir sitem veya ezilmişlik duygusu değildir. Doğal olarak her liderin kendi memleketinden farklı beklentileri olabilir.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum