1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal'a göre gençler bunu bilmiyor; internetten bakıyor
Karal'a göre gençler bunu bilmiyor; internetten bakıyor

Karal'a göre gençler bunu bilmiyor; internetten bakıyor

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, gençlerin bilmediği bu konuyu internete bakıp öğrenmeye çalıştığını öne sürdü:

A+A-

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal, İkizdere'de parti mensuplarıyla bir araya geldi.

Karal 7 Haziran seçimlerinden sonra oluşan tablo sonrası istikrarın ne kadar önemli olduğuna değinerek şunları söyledi; “İstikrarın ne kadar önemli bir şey olduğunu, ülkenin istikrarının ne kadar önem arz ettiğini her halde bugünlerde çok daha iyi anlıyoruz. Hemen yanı başımızdaki Yunanistan’da şu anda yaşanan olayları her akşam seyredip görüyorsunuz. Bir ülkenin istikrarı bir bozuldu mu onun artık ekonomik ayarları, sosyal ayarları tutmuyor.  En büyük ibretlik olay hemen yanı başımızda Yunanistan’da, hemen yanı başımızda Suriye’de, yanı başımızda İran’da, Irak’ta, hemen karşımızda Ukrayna’da. Çevremiz istikrarsız ülkelerle adeta çevrilmiş durumda. Onun için istikrar önemli sizler İkizdere olarak istikrardan yana tavrınızı koydunuz.”

Koalisyon hükümetlerinin Türkiye’ye çok büyük zararlar verdiğin hatırlatan Karal, AK Partinin 13 yıllık tek başına iktidarlığı döneminde gençlerin koalisyonla tanışmadığını belirterek, “Türkiye’nin her zaman istikrarlı günlerde olduğunu zanneden gençler koalisyon hükümetlerinin Türkiye’de kurulacağını gördüklerinde acaba koalisyon ne demek diye internetten araştırmaya başladı. Çünkü yeni nesil koalisyonun ne olduğunu bilmiyor. Orta yaş ve üzeri koalisyonun ne demek olduğunu çok iyi bilir. Koalisyonlu hükümetlerin ülkeye ne kadar büyük bedeller ödettirdiğini bilirler.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum