1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Karal'dan Batum'da kardeşlik iftarı
Karal'dan Batum'da kardeşlik iftarı

Karal'dan Batum'da kardeşlik iftarı

AK Parti Rize Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Hasan Karal, Batum’daki Müslüman topluluğuna iftar yemeği verdi.

A+A-

Gürcistan'ın Batum kentinde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Rize Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Hasan Karal, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Rize İl Müftüsü İlyas Serenli, Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı ve yaklaşık binin üzerinde Müslüman halk katıldı.

Yoğun ilginin olduğu iftar programında bir konuşma yapan AK Parti Rize Milletvekili Karal birlik ve beraberlik mesajı verdi.

38611

Türkiye ile Gürcistan’ın iki yakın komşu olduğunu ifade eden Karal, “Bu iftar sofrasında beraberiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın size selamını getirdim. Biz sizleri çok seviyoruz. Gürcistan halkını çok seviyoruz. Gürcistan’da yaşayan tüm insanları hemşerilerimiz olarak görüyoruz. Birçok konuda ortak yanlarımız var. Her şeyden önce iki yakın komşuyuz. Bu zamana kadar çok yakın ilişkiler içerisinde bulunduk. Bundan sonrada bu komşuluk ilişkilerimiz çok daha ileri düzeyde devam edecektir." dedi.

38612

38613

38614

38615

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum