1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kargo grubu Pazar’a geliyor
Kargo grubu Pazar’a geliyor

Kargo grubu Pazar’a geliyor

Rock müziğinin Türkiye’deki önemli temsilcilerinden Grup Kargo 19 Mayıs’taki Pazarspor gecesine katılacak. Gecede Hülya Polat da sahne alacak.

A+A-

Pazarspor tarafından 19 Mayıs Cumartesi akşamı Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor salonu’nda gerçekleştirilecek olan Eşya Piyangosu ve Müzik Eğlence Programında Grup Kargo ile Hülya Polat’ın katılacağı belirtildi.
Pazarspor Basın Sözcüsü Erdoğan Pınar, noter huzurunda yapılacak çekilişle Renault Megane, No Frost Buzdolabı, Plazma TV ve DVD kameraların çekilişlerinin de yapılacağını belirterek, “Kaymakamlığımızın tertipleyip kuruluşların desteklediği Pazar 1. Spor Şenliği’nin final gecesinde muhteşem bir program hazırladık. 19 Mayıs Cumartesi akşamı Pazarspor Eşya piyangosu çekilişi noter huzurunda yapılacak. Çekiliş nedeniyle düzenlenen muhteşem müzik şenliğine Hülya Polat ve son yılların popüler topluluğu Grup Kargo katılacak. Kapalı Spor Salonumuzda gerçekleşecek bu konsere eşya piyangosu sahipleri ücretsiz girebileceklerdir. Pazarspor'a katkı sağlayacak geceye katılanlar aynı zamanda süper bir müzik ziyafetiyle de karşılaşacaklar. Ayrıca Pazar 1. Spor Şenliği’nde dereceye girenler de ödüllerini bu şölen esnasında alacaklar.” Diye konuştu.

Eşya Piyangosunun büyük ödülü Renault Megane sahibini bekliyor...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız