1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kart'tan Mesut Yılmaz açıklaması
Kart'tan Mesut Yılmaz açıklaması

Kart'tan Mesut Yılmaz açıklaması

Ak Parti Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Mesut Yılmaz'ın Rize'den adaylığıyla ilgili yaptığı değerlendirmede Yılmaz'a şans tanımadı!

A+A-

Ak Part, Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Rize'den milletvekili adaylığı gündeme gelen eski Başbakan Mesut Yılmaz'la ilgili yaptığı açıklamada, "Mesut Yılmaz'ın elbette ki Rize'de kendisine belli bir sempati vardır. Ancak bağımsız aday olup Rize'den seçim kazanmak zordur" diyerek seçilme şansı tanımadı.
Yılmaz'ın adaylığıyla ilgili tartışmaların büyütüldüğünü de kaydeden Kart, "Konu biraz büyütülüyor ve abartılıyor. Hayırlısı olsun. Heyecanlanacak bir şey yok. Kendisi Rize'den ilk defa aday olmuyor yani. Bundan önce de aday oldu. Biz kendisiyle farklı partilerde daha önce de Rize'de birçok defa yarıştık. 3 Kasım'da da Rize'den karşımızda adaydı" ifadelerini kullandı. Ak Parti Rize Milletvekili Abdulkadir Kart, Mesut Yılmaz'ın aday olması durumunda seçilme şansının ne olacağına ilişkin olarak da, "Başbakanlık yapmıştır. 20 yıldır da siyasetin içindedir. Sonuçta Rize onun da memleketi. Elbette Rize'de çekirdek bir ekibi var. Kendisine belli bir sempati de vardır. Yalnız Rize'den bağımsız aday olup seçim kazanmak da öyle kolay bir hadise değildir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum