1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Katliamı unuttu, alacaklar aklında!
Katliamı unuttu, alacaklar aklında!

Katliamı unuttu, alacaklar aklında!

Sürmene'de eşi ve 6 çocuğunu katleden Hasan D., muhtara alacaklalarıyla ilgili tek tek bilgi verirken yaptığı katliamı hatırlamadığını söyledi!

A+A-

Sürmene ilçesinin Soğuksu Mahallesi'ndeki evinde önceki akşam eşi Hashatun ile çocukları Emrullah (14), Hasan (7), Nurten (3), Havva (16), Coşkun (18) ve Melek D.'yi (20) silahla vurarak öldürdükten sonra Armutlu köyünde boş bir evde saklanan Hasan D. yakalanmasının ardından gece boyunca Sürmene İlçe Emniyet Amirliği'nde sorgulandı.

Çelişkili ifadeler vermeye devam eden ve her şeyin boşanmaya karar vermesiyle başladığını belirten Hasan D.'nin Armutlu köyünde yakalanması sırasında ellerini havaya kaldırarak hiçbir mukavemette bulunmadığı ve ağlamaya başlayarak "Oğlum Emrullah öldü mü?" diye sorduğu öğrenildi.

Silahı önce dereye attığını belirten Hasan D.'nin daha sonra olayda kullandığı silahı saklandığı evin yakınında attığı yeri gösterdiği ve silahın burada bulunduğu belirtildi. Olayda 2 silah kullanıldığı şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olayda kullanılan şarjörlerden birini bulamadı.

Öte yandan Hasan D.'nin olay sonrası kendisini gizlemeleri için birçok akrabasını telefonla aradığı ancak hiçbir akrabasının kendisine sahip çıkmadığı öğrenildi. Hasan D.'nin alacağı bulunduğu kişilerle ilgili de muhtarına bilgi vermesi ve nereden ne kadar alacağı bulunduğunu tek tek hatırlaması ise dikkat çekti.

Hasan D., 2001"de bir akrabasını bıçaklayarak öldürmekten 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırmış ve Şartlı Tahliye"den yararlanarak cezaevinden 13 ay sonra çıkmış. Hasan D., 2001'deki duruşmada da hiçbir şey hatırlamadığını söylemiş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum